Xiaomi Amazfit Bip U Pro Pink

27.240 Ft

Kijelző mérete: 1,43", iOS, Android, >1 hét, Nem vízálló, Bluetooth, GPS, Gyroscope, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Tok mérete: 40,9×35,5×11,4mmmm

Cikkszám: W2008OV5N Kategória: Címke:

Amazfit Bip U

  • Az első lépés az okos fitnesz felé
  • 1,43"-es nagy színes képernyő
  • Vér-oxigén szint mérése
  • 5 ATM vízállóság
  • 60+ sport mód
  • nagy pontosságú GPS

1,43” Nagy színes kijelző
Élvezd a nagyobb és tisztább képet
A 320×302 pixeles felbontás remek vizuális megjelenítést biztosít. Minden bejövő hívást, üzenetet és emlékeztetőt rendkívül világossá téve.

50 Óraszámlap
Töltsd le és viseld kedvenc számlapod
50 óraszámlapból válogathatsz hangulatodnak vagy öltözködésednek megfelelően. Feltöltheted saját képeid is és a téma elemeit is személyre szabhatod. A Bip U animált számlapokat is támogat, amelyek egyedülálló élményt nyújtanak minden pillanatban.
Négy előre telepített téma. A beépített óraszámlapok közül kettőt kicserélhetsz a 40+ online óraszámlap közül a Zepp alkalmazásban.

Testreszabható Watch Face Modular
Emeld ki, ami fontos számodra
Válaszd ki és jelenítsd meg az óra kezdőképernyőjén a számodra fontos információkat, például az időt, a dátumot, az időjárást, a pulzust és egyebeket a testreszabható modul segítségével.

31g Szuper könnyű test Az egész napos kényelem
Ultrakönnyú kialakítás, amelyet alig érzel sportolás közben.

50m Vízállóság
Maradj okos, úszás közben is
50 méterig vízálló. Úszáshoz is viselheted a Bip U-t, amely nyomon követi a mozgásod és rögzíti az értékeid, akár víz alatt is.

60+ Sport módok | Nagy pontosságú GPS-szel, amely lehetővé teszi a magasabb szintú testmozgást
A Bip U rögzíti az edzésadatokat, hogy segítsen a magasabb szintú edzésben. Ellenőrizheted gyalogolási távolságot, sebességet, a pulzusszám-változását, az elégetett kalóriát és egyéb kulcsfontosságú tényezőket, például, hogy a zsírégető zónában vagy a szív- és tüdőerősítő zónában edzel-e a pulzusod alapján, valamint azonnali riasztásokat küldhet amikor a pulzusod túl magas.

OxygenBeats | Vér-oxigén szint mérés
Ismerd meg az egészség új mérőszámát
A Bip U egy új, továbbfejlesztett biológiai optikai nyomkövető szenzorral, a BioTrackerTM2-veI rendelkezik, amely támogatja a vér-oxigén telítettség mérését. Rossz közérzet esetén, mentális stressz alatt, intenzív edzéseken (pl. maratonokon és tornateremekben), vagy nagy magasságban hipoxiás körülmények között, azonnal meg mérheted a vér-oxigén telítettségét és fizikai állapotod.

SomnusCare | Alvásminőség-figyelés
Javítsd az alvásminőséget az optimális szintre
Az óra pontosan figyeli az alvási ciklusaid (a mély alvást, a könnyú alvást, a REM-fázist) az ébrenléti időt és a délutáni alvást 7. Feldolgozza a méréseket és alvásminőségi pontszámot valamint ajánlást mutat a javuláshoz.

BioTracker
Folyamatos pulzusmérés 24/7-es pulzusmérés
A Bip U biztosítja a 24 órás folyamatos pulzusmérést.A Huami által gyártott BioTrackerTM 2 PPG biológiai optikai érzékelővel az Amazfit Bip U pontosan méri a pulzusod.

PAI Egészségértékelő Rendszer
Diagramon mutatja a létfontosságú egészségügyi adatokat egyszerú pontszámokkal
PAI egy olyan állapotfelmérő rendszer, amely algoritmusok segítségével a pulzusszám, az aktivitás időtartama és más egészségügyi adatok alapján meg határozza a feljhasználó eü. állapotát. A PAI funkcionalitását nem korlátozza az edzés ideje, helye vagy formája. Ezen kívül egyedi felhasználói adatok alapján testre szabott egészségértékelési rendszert hoz létre minden felhasználó számára, egyedi élményt kínálva mindenkinek.

Stresszfigyelés | Légzésgyakorlatoka stressz szintjének szabályozásához
Az óra támogatja a stressz monitorozását, és légzési tréningeket is biztosít a stressz szintjének kiegyensúlyozásához, hogy azonnal értesülj, mikor kell pihenőt tartanod.

Menstruációs ciklus követés | Figyelmeztet , hogy előre tervezhess
Az Amazfit Bip U segíthet a menstruációs és ovulációs periódusok rögzítésében, és figyelmeztethet még az érkezésük előtt, hogy előre tervezhess és elkerüld a kellemetlen helyzeteket.

Kiemelkedő 9 napos akkumulátor-üzemidő
Meghosszabbítja a kalandokat Teljesen feltöltött állapotban pihenhetsz és élvezheted az egy hetet meghaladó utazást vagy munkát anélkül, hogy aggódnod kelljen a töltő miatt. Elvezd az 5-9 napos pihenést és érj messzebbre egy töltéssel.

iOS kompatibilis Igen
Android kompatibilis Igen
Windows kompatibilis Nem
Üzemidő >1 hét
Vízállóság Nem vízálló
Wi-Fi Nem
GPS Igen
Gyroscope Igen

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Xiaomi Amazfit Bip U Pro Pink
Külső raktárból való beérkezés 2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.