Xiaomi 70mai Maimo Watch Black

21.980 Ft

Kijelző mérete: 1,69", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 43,75x37x11mm

Cikkszám: XM70MAIMMWBKSTR2 Kategória: Címke:

Stílusos dizájn, amely magáért beszél

1.69” nagy érintőkijelző Sima élek és alumínium ötvözet óratok

Nagyméretű kijelző gyors reagálású és sima érintőfelülettel, 2.5D hajlított üveg bevonattal, amelyben egybefut a kijelző és az óratok. Divatos, gondosan megtervezett óratest alumíniumötvözetből. Ultrakönnyű óra, amely csupán 24 gramm – úgy érezheted, mintha semmit sem viselnél.

50+ különböző számlap & akár beteheted a te saját fotódat is

Maimo okosóra: csak a tiéd az 50+ letölthető dinamikus számlap, vagy hozz létre saját számlapot fotóid segítségével! A családod, barátaid, a kisállatod vagy csak te magad.

A Maimo órát az elegáns és színes óraszíjak teszik divatossá, hogy kiemelkedhess a tömegből

A szíjak különböző színekben elérhetők, hogy az óra megfeleljen az összes stílusodnak.

A fekete Maimo órához egy fekete és egy narancs szíjat, a rózsaaranyhoz egy fehér és egy zöld szíjat csomagolunk az alapcsomag részeként!

Az egészségügyi őröd – 24/7 monitorozás egész nap

Véroxigén szintmérés

A véroxigén szint meghatározza azt a mennyiségű oxigént, amelyet a vörös vérsejtjeid szállítani képesek. Miközben sportolsz, vagy csak nem érzed jól magad, mérd meg a véroxigén szintedet, így jobban megérted a fizikai kondíciódat és egészségesebben tarthatod a szervezetedet.

Ismerd meg alvásod minőségét

A natív alvásfigyelő funkció segít megérteni az alvásciklusaidat, rögzíti az alváshosszat és más adatokat a személyes alvás beszámolóban.
 
Tarts a mozgást az erő és a jóllét érdekében Légy hatékony és növeld az eredményt
 

Futóversenyző

Soha ne fuss egyedül! Az intelligens futó versenytársad elkísér! Állítsd be a tempót és ellenőrizd, mennyi távolságot tettél meg és mennyit kell még menned a célod eléréséig.
Az óra vízálló 50 méterig, alkalmas úszásra, esőben vagy csak mindennapi használatra.

Még többet adunk hozzá, hogy könnyebbé és okosabbá tegyük az életét

Hosszú, 10 napos üzemidő – nem kell aggódnod folyamatosan
Az akkumulátor élettartama több, mint 10 napig tart valós használat mellett, állandó egészségügyi ellenőrzéssel, értesítésekkel, alkalmazás-használattal és egyéb alapvető funkciókkal. Maximum 21 napos üzemidő érhető el, ha csak értesítésekre, ébresztésre, alkalmazás-használatra és lépésszámláló funkciókra használod az órát.

A személyes asszisztensed
Emlékeztetőket kaphatsz olyan egyszerű dolgokról, amelyeket könnyen figyelmen kívül lehet hagyni, pl. ivóvíz, vagy napi cél elérése. Arról is figyelmeztethet, ha a pulzusszám túl magas edzés vagy munka közben.

Értesítések, hogy mindig jól informált legyél
Soha ne hagyj ki semmit a Maimo okosóra segítségável. Csatlakoztasd az órát a telefonhoz, hogy könnyen fogadhass maileket, üzeneteket és egyéb értesítéseket.

Használd Alexát, hogy gyorsan juss hírekhez, időjárás jelentéshez vagy egyéb információkhoz a hangoddal.

Automatikus kijelző-bekapcsolás
Ébreszd fel a képernyőt egyszerűen a csuklód felemelésével. Az éjszakai mód kikapcsolja a kijelzőt, hogy a fény ne zavarja az alvásodat.
 

iOS kompatibilis Igen
Android kompatibilis Igen
Windows kompatibilis Nem
Üzemidő >1 hét
Vízállóság Vízálló
Wi-Fi Nem
GPS Nem
Gyroscope Nem

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Xiaomi 70mai Maimo Watch Black
Külső raktárból való beérkezés 2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.