Márka: TP-Link
Cikkszám: TL-WA1201
Kategória: Access Point

TP-Link TL-WA1201 AC1200 Wireless Access Point White

Elérhető

60 hónap garancia

Villámgyors AC1200 Dual Band Wi-Fi
Fejlessze otthoni vagy irodai hálózatát a 802.11ac Wave 2 AP-vel, amely akár 1200 Mbps-os kétsávos sebességet is tud kínálni – a vezeték nélküli N szabvány teljesítményének háromszorosát. A MU-MIMO technológia lehetővé teszi, hogy az AP egyszerre több eszközt is kiszolgáljon jelcsökkenés és késleltetés nélkül. Minden eszköz gyorsabban kapja meg az adatokat, a Wi-Fi pedig hatékonyabban használható!

Gigabit-Osztályú Vezetékes Teljesítmény
A gigabites Ethernet port teljes mértékben kihasználja a helyi internetszolgáltató által biztosított gigabit-osztályú sávszélességet a stabil hálózati kapcsolatok biztosítása érdekében. Ezenkívül rendkívül gyors csatlakozást biztosít vezetékes eszközökhöz, például PC-khez, IPTV-khez, játékkonzolokhoz

Bárhol telepíthető egyetlen kábellel
A Power over Ethernet (PoE) lehetővé teszi, hogy az Ethernet-kábel egyszerre szállítson áramot és adatokat, így a telepítés egyszerű és rugalmas. Az elegáns megjelenés és az egyszerű rögzítési kialakítás megkönnyíti az Access Point rögzítését bármilyen falra vagy asztalra, így tökéletesen illeszkedik a legtöbb belső dekorációhoz.

Megnövelt Wi-Fi lefedettség
A Beamforming technológiával felszerelt négy külső antenna a Wi-Fi jeleket az eszközei felé koncentrálja, hogy megbízható Wi-Fi-t biztosítson otthona vagy irodája minden sarkában – még nagy távolságokra is.

Beléptető Oldal
A beléptető oldal biztonságos vendéghálózatot és egyedülálló marketing lehetőségeket kínál, különösen kisvállalkozások, például kávézók vagy szalonok számára. Használjon rugalmasan megtervezett portáloldalt – amely megköveteli a kliensektől, hogy hirdetéseket tekintsenek meg, vagy feltételeket fogadjanak el az internet hozzáféréshez – a márkaismertség javítása vagy marketingüzenetek továbbítása érdekében.


23 390 Ft az ár tartalmazza az ÁFÁ-t.

Személyes átvétel

Személyes átvétel üzletünkben, címünk: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 65.

Szállítási díj:  Nincs :)

Foxpost házhozszállítás

Háztól házig szállítás, a beérkezés napjától számított 1-2 napon belül.

Szállítási díj: 1 990 Ft

Foxpost Csomagautómata

Vedd át bármikor termékedet a Foxpost csomagautomatájából!

Szállítási díj: 1 290 Ft

Termékleírás

Access point, LAN:1, LAN:Gigabit, 2.4 GHz:300Mbit, 5 GHz:867Mbit, Dual Band

Termékparaméterek

További információk

LAN port

Kültéri

LAN sebesség

2.4 GHz sebesség

5 GHz sebesség

Típus

Dual Band

Tri Band