TP-Link T2500G-10MPS JetStream 8-Port Gigabit L2 Managed Switch with 2 SFP Slots

71.490 Ft

8xport, Fémház, 8xGigabit, 2xSFP

Cikkszám: T2500G-10MPS Kategória: Címke:

8 db 802.3af/at-kompatibilis PoE+ csatlakozó, amely összesített áramellátási teljesítménye 116W

Gigabites Ethernet kapcsolat minden csatlakozón teljes sebességű adatátvitelt biztosít

Választható RJ-45-ös és micro-USB csatlakozás konzol port

Fejlett biztonsági lehetőségek, többek között IP-MAC-Port összerendelés, ACL, Port biztonság, DoS elleni védelem, Storm felügyelet, DHCP Snooping, 802.1X ls Radius hitelesítés

L2/L3/L4 QoS és IGMP snooping optimalizálja a hang és a videó alkalmazásokat

WEB/CLI vezérlési mód, SNMP, RMON széleskörű vezérlési funkciókat nyújt

Működés

A JetStream T2500G-10MPS a TP-Linktől egy L2 vezérelhető switch, ami 8 db gigabites RJ-45 csatalkozással és 2 db SFP csatlakozással rendelkezik. mind a 8 csatlakozója támogatja a Power over Ethernet Plus (PoE+) szabványt, 116W összeteljesítményt biztosítva.

Bőséges layer 2 felügyeleti funkciót támogatva, a T2500G-10MPS a maximális teljesítményt biztosítja, ahol szükség van rá – akár nagy forgalmú munkacsoportok a hálózat szélén, vagy egy gerinchálózati gigabites Ethernetes switch nagy sebességű szerverekhez egy kis hálózaton. A 2 db SFP csatlakozónagyobb hálózati rugalmasságot biztosít.

A T2500G-10MPS-t kifejezetten a növekvő hálózatok igényei szerint alakították ki, a robusztus biztonsági és menedzsment funkciókkal. Ezek a TP-Link termékek költséghatékonyak kis és közepes méretű vállalkozásoknál, ezzel ideális hálózati megoldást nyújtva.

IEEE 802.3at/af-kompatibilis Power over Ethernet

A 8 db IEEE 802.3af/at-kompatibilis PoE csatlakozó és a 116W összteljesítmény révén elláthatja táppal a vezeték nélküli Access Pointokat, térfigyelő kamerákat, IP telefonokkal és egyéb PoE támogatott készülékeket. A kompakt és rugalmas, a T2500G-10MPS ideális, hogy rugalmasan használhassa a PoE-t vezeték nélküli Access Point vagy IP-alapú hálózati megfigyelő kamera elhelyezéséhez.

Sokrétű L2 funkciók

Több felhasználási lehetőséget is támogat, beleértve a 802.1Q VLAN, QinQ, port tükrözés,, STP / RSTP / MSTP, Link Aggregation Control Protocol és 802.3x Flow Control funkciókat. Ezen túlmenően a switch fejlett funkciókat biztosít a hálózat karbantartásához is. Ilyen a hurok védelem, kábeldiagnosztika. Eközben az Az IGMP-Snooping biztosítja, hogy a switch intelligensen eljuttassa a multicast adatfolyamot az arra jogosult eszközöknek, miközben az IGMP elutasít minden olyan port-szintű csatlakozást, ami illetéktelen hozzáférés lenne.

Biztonságos hálózat

Lehetőséget biztosít az IP-MAC-Port összekapcsolásra, Port biztonságra, Storm felügyeletre, DHCP-snoopingra, ami véd a továbbítási zavarok, az ARP támadások, stb. ellen. Ezen kívül az Access Control List (ACL, L2-L4) korlátozza a hozzáférést az érzékeny hálózati erőforrásokhoz, elutasítva a forrás és cél MAC-cím, IP-cím, TCP / UDP port, de még a VLAN ID csomagokat is. Sőt, a switch támogatja a 802.1X hitelesítést, mellyel együtt a RADIUS kiszolgáló igényel némi hitelesítési információkat, mielőtt a hálózati hozzáférést engedélyezi. A vendég VLAN a nem-802.1X ügyfeleknek is biztosítja, hogy elérhessenek meghatározott hálózati erőforrásokat.

Fejlett QoS

Hang, adat és videó szolgáltatások hálózati kezelését a T2500G-10MPS a gazdag QoS szabályozásokkal támogatja. A rendszergazda kijelölheti forgalom alapján a prioritást többek közt Port Priority, 802.1p Priority és a DSCP Priority segítségével, így a hang és videó mindig tiszta, sima és torzulásmentes lesz. A speciális hang VLAN-nal a hangalapú alkalmazásokhoz használható.

Vállalati szintű vezérlés

Könnyű használni és vezérelni a web alapú grafikus felhasználói felület (GUI), vagy a szabványos Command Line Interface (CLI) használatával, illetve egyes adatforgalmak védhetőek SSL vagy SSH titkosítással is. Az SNMP (v1/2/3) és RMON támogatás lehetővé teszi a switch-nek, hogy értékes státusz információkat kérdezzen le, és riasztást küldjön az abnormális eseményekről. Támogatja a kettős megjelenítést is, amely így lehetővé teszi az alacsonyabb leállási időt a switch-eknél, amikor az image fájlt éppen fel- vagy lefele frissítik.

Portok száma 8 db
Fémház Igen
Gigabit portok száma 8 db
Egyéb 2xSFP

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: TP-Link T2500G-10MPS JetStream 8-Port Gigabit L2 Managed Switch with 2 SFP Slots
Külső raktárból való beérkezés 1-3 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.