Sony PS5 DualSense Wireless Controller White

36.470 Ft

PS5, USB/Bluetooth, Vibrációs funkció, Analóg joystick

Cikkszám: 9399506 Kategória: Címke:

Az érzékelés új szintje

A PS5 DualSense vezeték nélküli vezérlője elképesztő, érezhető visszajelzéssel, dinamikus adaptív ravaszgombokkal , valamint beépített mikrofonnal rendelkezik – mindez egy ikonikus kialakításban.

Keltsd életre a játékok világát

Kézzel fogható visszajelzés

Érezd a játékbeli döntéseid fizikai visszajelzését a kettős aktuátorok segítségével, amelyek átveszik a hagyományos rezgőmotorok helyét. A dinamikus rezgések lehetővé teszik, hogy mindent érezz a környezeti viszonyoktól kezdve egészen a fegyverek rúgásáig.
 
Adaptív ravaszgombok

Éld át az erő és feszültség változó szintjeit, amikor a játékon belüli felszerelésedet és környezetedet használod. Tapasztald meg a képernyőn látottakat a vezérlővel – a pattanásig feszülő íjtól kezdve egészen a padlófékig egy száguldó autóban.
 
Fejezd ki magad, és oszd meg a lelkesedésedet

Beépített mikrofon és headset csatlakozó

Csevegj barátaiddal online3 a beépített mikrofonnal vagy csatlakoztass egy headsetet a 3,5 mm-es csatlakozóhoz. Kapcsold ki a hangrögzítést könnyedén, egy pillanat alatt az ezt szolgáló némítás gombbal.

Létrehozás gomb

Rögzítsd és közvetítsd emlékezetes játékélményeidet a létrehozás gombbal. A SHARE gomb sikerére építve alkottuk meg a „létrehozás” gombot, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy még változatosabban hozzanak létre játéktartalmakat, és osszák meg kalandjaikat élőben a világgal.
 
Egy legendás játékvezérlőt tartasz a kezedben

Ragadd meg az irányítást az átdolgozott két árnyalatban játszó kialakítással, amely a jól ismert és intuitív elrendezést ötvözi a továbbfejlesztett karokkal és a forradalmi fénysávval.
 
Ismerős funkciók

A DualSense vezeték nélküli vezérlőben a DUALSHOCK®4 több funkciója is megtalálható, amelyeket most a játékok új generációja számára nyújt.

Beépített akkumulátor

Töltsd fel a konzolt és játssz, most USB Type-C®4 aljzattal.
 
Beépített hangszóró

Egyes játékok esetében új szintre emelik a játékélményt azok a megnövelt minőségű hangeffektusok, amelyek egyenesen a vezérlőből szólnak.

Mozgásérzékelő

Éld át az intuitív mozgásvezérlő nyújtotta izgalmakat a támogatott játékokban a beépített gyorsulásmérőnek és giroszkópnak köszönhetően.

Platform PS5
Csatolófelület USB/Bluetooth
Vibrációs funkció Igen
Analóg joystick Igen

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Sony PS5 DualSense Wireless Controller White
Külső raktárból való beérkezés 5-7 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.