Nokia 5.4 64GB DualSIM Polar Night

79.290 Ft

okostelefon, Android, 6,39", Hátlapi kamera:48 +5 +2 +2MP, Előlapi kamera:16MP, RAM:4GB, ROM:64GB, MicroSDXC, 4G, 4000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, NFC, 181g, Magyar menü, Angol menü

Cikkszám: HQ5020LG78000 Kategória: Címke:

Ragadd meg a világot

Kamerák | Fényképezz úgy, mint a profik
Örökítsd meg a dolgok minden gyönyörű részletét exponálási késleltetés nélkül a nagy teljesítményű 48 MP-es négytagú kamerával és a 16 MP-es képernyőbe fúrt szelfikamerával. A moziszerű videorögzítéssel mozgó felvételt is tudsz készíteni a világról, és a felvételeidet színkorrekciós eszközökkel teheted hangulatosabbá.

Qualcomm® Snapdragon™ 662 | Számíthatsz az MI-re
Válassz egy készüléket, ami lépést tud tartani veled. A Qualcomm® Snapdragon™ 662 mobilplatformot a legújabb MI technológiával optimalizáltuk, hogy hatékony legyél, bármit is csinálsz.

6,39” HD+ képernyőbe fúrt kamerával | Nézz ki magadnak valami nagyobbat
A lenyűgöző, fúrt kamerával rendelkező 6,39”HD+ képernyőn bőven van hely videonézésre, játékok és böngészés számára. Ez a telefon nemcsak erős, hanem a szemet gyönyörködtető skandináv formatervnek és az élénk színű strapabíró hátlapnak köszönhetően szép is.

2-day battery life | Energia, bármit is csinálsz
Tégy amit szeretnél, a kétnapos akkuidővel menni fog1. Az MI-vel támogatott adaptív akkumulátor a legtöbbet használt alkalmazásokra összpontosítja az energiát, így te osztod be a napirendedet.

Android One | Maradj biztonságban és legyél naprakész
Állj készen a jövőre. Maradj biztonságban és naprakészen hosszabb ideig az Android™ legújabb funkcióival, hiszen 3 évig kapsz havi biztonsági frissítéseket és 2 évig szoftverfrissítéseket. A rendszer ráadásul készen áll az Android 11-re és az újabb verziókra, így egy lépéssel mindig előrébb fogsz járni.

Jellemzők | Nokia 5.4
A Nokia 5.4-gyel mély benyomást kelthetsz. A 48 MP-es négytagú kamera a kezedbe adja a kreatív irányítást – a speciális videorögzítő és moziszerű hatásokkal lenyűgözően részletes felvételeket tudsz készíteni a világról. A 2 nap üzemidőt biztosító akkumulátorral többre vagy képes1, és a korszerű Qualcomm® Snapdragon™ 662 teljesítményére mindig számíthatsz. Maradj élen a telefonnal, ami készen áll az Android 11-re és az újabb verziókra, dolgozhatsz és játszhatsz vele egyaránt.

Kamerák
Örökítsd meg a világot a 48 MP-es négytagú kamerával és a 16 MP-es előlapi kamerával.

Mobilplatform
Válassz okosan, és dönts a Qualcomm® Snapdragon™ 662 mobilplatform mellett.

Kijelző
A fúrt kamerával rendelkező 6,39” HD+ kijelzőn bőven van hely a tartalmaknak.

Akkumulátor
2 napig üzemelő akkumulátor és MI-vel támogatott adaptív akkumulátoros technológia, hogy ne kelljen hazajárnod tölteni a készüléket

Magyar nyelv Igen
Angol nyelv Igen
Típus okostelefon
Operációs rendszer Android
Kijelző átmérője 6,39 "
Előlapi kamera 16 MP
Hátlapi kamera 48 +5 +2 +2 MP
Rendszer memória 4 GB

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Nokia 5.4 64GB DualSIM Polar Night
Külső raktárból való beérkezés 2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.