Nokia 2.4 32GB DualSIM Grey

50.070 Ft

okostelefon, Android, 6,5", Hátlapi kamera:13 + 2MP, Előlapi kamera:5MP, RAM:2GB, ROM:32GB, MicroSD, 4500mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, 195g, Magyar menü, Angol menü

Cikkszám: 719901135771 Kategória: Címke:

A Nokia 2.4 csak rád vár. Az adaptív akkumulátoros technológia akár 2 nap üzemidőt biztosít, éles éjszakai fotókat készíthetsz az MI segítségével, valamint ujjlenyomattal és arcfeloldással is hozzáférhetsz a telefonhoz. A lenyűgöző, 6,5” méretű HD+ 20:9 képernyő életre kelti a történeteket. A Nokia 2.4 készen áll az Android 11-re és az újabb verziókra, így 2 évig számíthatsz az Android frissítéseire és 3 évig a havi biztonsági frissítésekre.

Részletek a sötétben
Nem csak nappal vannak pillanatok, amikről úgy érzed, hogy muszáj megörökítened. Az éjszakai mód fejlett képalkotással és a felvételek egymásra halmozásával biztosítja, hogy gyenge fényviszonyok között is élénken részletes képeket tudj készíteni.

Mutass egy pózt
A portré mód egyéni alakzataival és elmosódott háttereivel művészi képeket készíthetsz. Ráadásul az új portrészerkesztővel akár a fotózás után is újrafókuszálhatod és szerkesztheted a képeket.

Csak jobb és jobb…
A Nokia 2.4 akkumulátora egyetlen feltöltéssel akár két nap üzemidőt biztosít1. A 4500 mAh2-es, MI-vel támogatott adaptív akkumulátor a legtöbbet használt alkalmazásokra összpontosítja az energiát, így többet használhatod a kedvenceidet.

Könnyű hozzáférés
Gyorsan és egyszerűen feloldhatod a készüléket a kényelmes ujjlenyomat-olvasóval, vagy használd az MI-vel támogatott arcfelismerést – így a telefonhoz csak te férhetsz hozzá.

Erőteljes finn gyökerek
A 3D nanoszerkezetű borításnak köszönhetően biztonságosan fekszik a kezedben, és lenyűgöző a bevonata. Az öntött fém készülékháznak és a polikarbonát burkolatnak köszönhetően kényelmes, stabil a fogása.

Állj készen a jövőre
Letisztult, egyszerű felhasználói felület, és nincsenek felesleges előre telepített alkalmazások. Kiélvezheted a legújabb Android™ funkcióit, hiszen 3 évig kapsz havi biztonsági frissítéseket és 2 évig szoftverfrissítéseket.

Egy kis segítség, bárhová is mész
A mobilos Google Segéd mindig veled van, így a hangoddal gyorsabban el tudod végezni a feladatokat. Egy gombnyomással feladatokat kezelhetsz, létrehozhatsz listákat, és útmutatást kérhetsz.

Magyar nyelv Igen
Angol nyelv Igen
Típus okostelefon
Operációs rendszer Android
Kijelző átmérője 6,5 "
Előlapi kamera 5 MP
Hátlapi kamera 13 + 2 MP
Rendszer memória 2 GB

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Nokia 2.4 32GB DualSIM Grey
Külső raktárból való beérkezés 2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.