Motorola Talkabout T42 Triple Walkie-Talkie (3 Pcs) Blue/Orange/Green

16.160 Ft

Hatótáv4km, Csatornák száma16db, Monitorozási funkció

Cikkszám: B4P00811MDKMAW Kategória: Címke:

Egyszerű, könnyű, szórakoztató. A Motorola TALKABOUT T42 triple pack walkie talkie kempingezés, kirándulás, strandolás vagy a kertben való játék során tökéletes megoldást nyújt a kapcsolattartásra akár otthon, akár a szabadban tartózkodsz. A könnyű párosítási funkciónak köszönhetően egyszerűen összepárosíthatóak a készülékek, majd egy gombnyomás és máris beszélgethetsz a gyerekekkel, barátokkal és családtagokkal. A Motorola Talkabout T42 triple pack walkie talkie 16 csatornájával**, LCD kijelzőjével, és többféle színválasztékával minden pillanatban élvezheted a kapcsolatot.

Motorola TALKABOUT T42 triple pack walkie talkie funkciói:

    PMR446 rádió – engedély nélkül használható
    10 méter – 4 km*-es hatótávolság
    Ingyenes kommunikáció
    16 csatorna
    Könnyű párosítás
    Szkennelés
    Billentyű lezárás
    3 x AAA elemmel működik, mely nem alaptartozék

Motorola TALKABOUT T42 triple pack walkie talkie doboz tartalma:

    3 db. Motorola TALKABOUT T42 triple pack walkie talkie
    3 db. övcsipesz
    24 db. matrica, amelyeket az adóvevő aljára tudsz ragasztani, így könnyen be tudjátok azonosítani kihez tartozik a készülék
    Használati útmutató

Ezen készülékek személyes használatra készültek. Nagy igénybevételnek kitett professzionális, ipari használatra nem alkalmasak.

*A hatótávolság csak egy tájékoztató jellegű adat, amely optimális körülmények között értendő (pl két magaslaton állva nyílt terepen). Ettől eltérő terepviszonyok között (dimbes-dombos terepen, völgyek között, erdőben, városi beépített területen, épületekben) lényegesen lecsökkenhet.

Maximum hatótávolság 4 km
Csatornák száma 16 db
Monitorozási funkció Igen
Újratölthető Nem

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Motorola Talkabout T42 Triple Walkie-Talkie (3 Pcs) Blue/Orange/Green
Külső raktárból való beérkezés 2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.