LG Wing 128GB DualSIM Aurora Gray

390.530 Ft

okostelefon, Android, 6,8", Hátlapi kamera:64 +13 +12MP, Előlapi kamera:32MP, RAM:8GB, ROM:128GB, MicroSD, 4G, 4000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 260g, Magyar menü, Angol menü

Cikkszám: LMF100EMW.AHUNAY Kategória: Címke:

Az új forma

Forgatható kijelző
A legátalakíthatóbb okostelefon, amit valaha láttál. A modern telefonból egy forgatással teljesen új formát nyerhetsz, ami a többképernyős és többfeladatos telefonhasználat új távlatait nyitja meg előtted. Az alkalmazást láthatod vízszintesen és függőlegesen egyaránt, így az eszköz olyan szinten intuitív, amilyet még egyetlen más telefonnál sem láthattál.

Elforgatott üzemmód

Formáld újra a látványt
Egyetlen mozdulattal számtalan lehetőség tárul eléd. A 6,8”-os makulátlan POLED FullVision kijelző hagyományos állapotban is gyönyörű. Merülj el a filmekben a moziszerű, 20,5:9-es képarány nézetben. Az előugró kamerával hibátlan, saroktól sarokig tartó nézetben fényképezhetsz, mivel nincs útban a szelfikamera. Forgasd el, és előtűnik a második, 3,9”-os GOLED képernyő, mellyel új, lebilincselő funkciók válnak elérhetővé, mint például a Gimbal akciókamera vagy a Kettős Felvétel.

Kiterjesztett alkalmazásélmény

Emeld az alkalmazáshasználatot a következő szintre
Forgasd el és használj még több funkciót! A Gimbal mód nem csupán egy videóstabilizátor a második kijelzőn – pontosan úgy néz ki és úgy viselkedik, mint egy kézistabilizátor. Nézz videót a fő képernyőn, és használd az alsó képernyőt személyes távirányítóként! Készíts képeket mindkét oldalon a Kettős felvétel funkcióval! Ezután az egyik képernyőn lévő kerékkel átgörgethetsz a galérián, miközben a másikon látod a fényképeket teljes méretben.

Sokfunkciós Multitasking

Több feladat végzése a legjobb minőségben
Nem kell többé váltogatni az alkalmazások között. Csinálj két dolgot egyszerre, és legyél a többfeladatos felhasználás mestere. Miközben videót nézel, üzenetet küldhetsz a barátaidnak, ellenőrizheted az értesítéseket, böngészheted az internetet, vásárolhatsz; ráadásul mindezt anélkül, hogy háttérbe kellene tenned az alkalmazást, vagy felugró ablakok takarnák el a képernyőt.

Gimbal akciókamera

Rezzenéstelen, stabil felvétel
A Gimbal akciókamera videográfiai funkciók teljes csomagját kínálja Gimbal üzemmóddal, Kettős Felvétellel, Timelapse-vezérléssel és Lassított Felvétellel. Készíts izgalmas és rugalmas felvételeket páratlan stabilitás mellett, még akkor is, amikor a barátaiddal mozogtok a jelenet közben.

Gimbal akciókamera

Gimbal üzemmód
A telefonod egy igazi gimbal, hiszen profi-szintű kézi stabilizátor van a készülékbe beépítve. Teljes mértékben Te irányítod a kamera oldalirányú mozgását, valamint hossz- és keresztirányú forgatását anélkül, hogy hozzáérnél a fő kijelzőhöz a praktikus Joystick-kal és Zárolás-ravasszal.

Kettős Felvétel

Örökítsd meg önmagad, és azt is, ami előtted van! A Kettős Felvétel funkcióval egyszerre készítesz felvételt az előlapi és a hátlapi kamerával. Nézheted mindkét oldalt egymás melletti vagy kép a képben változatban, és akár osztott képernyőn két különböző videóként is.

Timelapse vezérlés

A Timelapse vezérlés felismeri, hogy miről készül a felvétel, és ideális sebességre állítja azt. A városi jelenetek hiperdinamikusak, a felhők lassabban mozognak, a videoblogok pedig gyorsak, de természetes hatást keltenek.

Lassított Felvétel

Készíts drámai, elnyújtott felvételt az izgalmas pillanatokról, például ahogy a barátod a levegőbe emelkedik a gördeszkapályán. A Gimbal Lassított Felvétel kisimít minden rezzenést, még extrém mozgás esetén is.

Innovatív kamerarendszer

Tripla kamera és egy kiemelkedő ráadás
Az alkotóművészek paradicsoma. A 64MP-es kamera segítségével élénk részleteket örökíthetsz meg, a 13MP-es, Szuperszéles látószögű kamerával a teljes jelenet belefér egyetlen egy képbe, a 12MP-es Szuperszéles látószögű Gimbal akciókamerával pedig minden sima és egyenletes marad. A 32MP-es Előugró kamera eltűnik, amikor nincs használatban, majd ismét előkerül, ha szelfizni támad kedved.

LG Alkotókészlet

A tartalomgyártás összes eszköze
Az LG alkotókészlet megad mindent, amire a lenyűgöző videók, podcastok és fényképek készítéséhez szükséged lehet. Most már csak a telefonod kell ahhoz, hogy szabadjára engedd a képzeleted.

Ujjlenyomat-érzékelő

Erős biztonság, könnyű érintés
Ébreszd fel a telefont egyetlen érintéssel! A képernyőbe épített ujjlenyomat-érzékelővel könnyebb az érintésvezérlés és az elforgatás. Az alkalmazások feloldása és a fizetések szintén egyszerűbbek.

Magyar nyelv Igen
Angol nyelv Igen
Típus okostelefon
Operációs rendszer Android
Kijelző átmérője 6,8 "
Előlapi kamera 32 MP
Hátlapi kamera 64 +13 +12 MP
Rendszer memória 8 GB

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: LG Wing 128GB DualSIM Aurora Gray
Külső raktárból való beérkezés 2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.