IBLUE SMART GATE

17.990 Ft (bruttó)

Nyisd a kapukat okostelefonoddal

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám: IBLUESMARTGATE Kategória: Címke:

Leírás

-= iBlue Smart Gate  Intelligens Otthon =-

Hol és miért érdemes használnom?

Az iBlue Smart Gate segítségével könnyedén és biztonságosan irányíthatja elektromos kapuk, garázsajtók működését okostelefonjáról, Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül.
Szállodákban, közintézményekben, irodaházakban is szabályozható – egyedi jogosultságok alapján – a munkatársak, vendégek mozgása.

Az okostelefon alkalmazással egyszerre több Smart Gate-tel felszerelt kaput irányíthat. Minden virtuális kulcshoz saját szín, név és kép rendelhető.

A legtöbb elektronikus vezérlőközponttal rendelkező kapuba egyszerűen beépíthető: garázskapu, kapunyitó automatika, ipari kapu, sorompó és parkolórendszer, automata (fotocellás) ajtó, elektromágneses elven működő zárrendszer, beléptető rendszer. Egyéb megoldások: az iBlue Smart Gate minden olyan kapcsolási feladathoz használható, ahol a tápfesz ltség az eszköz számára biztosított és nem haladja meg a max. 35V DC, vagy a 24V AC értéket.

A kapunyitó működtetéséhez szükséges ingyenes okostelefon alkalmazás iOS operációs rendszerű készülék esetében az App Store-ból, Android esetében a Google Play áruházból tölthető le.

További információk a vezérlőről a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: http://iblue.eu/smart-gate/

A termék új, bontatlan csomagolásban, 12 hónap gyári garanciával érkezik. A termék szállítási ideje 3-5 munkanap.

Autódat védd meg az iBlue Immobilizer segítségével: https://jolo.hu/termek/iblue-immobilizer

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IBLUE SMART GATE” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük