IBLUE SMART GATE

17.990 Ft (bruttó)

Magyarország első számú okos garázs- és kapunyitó rendszere.

Cikkszám: ibluesmartgate Kategória: Címke:

Leírás

iBlue Smart Gate – Intelligens Kapunyitó

Az iBlue Smart Gate Magyarország első számú okos garázs- és kapunyitó rendszere.

Segítségével könnyedén és biztonságosan irányíthatja elektromos kapuk, garázsajtók működését okostelefonjáról, Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül. Szállodákban, közintézményekben, irodaházakban is szabályozhatja – egyedi jogosultságok alapján munkatársak, vendégek mozgását. Ezt az iBlue virtuális kulcsmegosztási technológiája biztosítja. Minden kulcs egy helyen Az okostelefon alkalmazás egyszerre több kaput irányíthat. Minden virtuális kulcshoz saját színt, nevet és képet rendelhet.

Minden olyan kapcsolási feladathoz használható, ahol a tápfeszültség az eszköz számára biztosított és nem haladja meg a max. 35V DC, vagy a 24V AC értéket. Automatikus kapu érzékelés. További nagy előnye, hogy iBeacon™ kompatibilis. Ha a kapu felé közeledik, az applikáció feltűnik iOS operációs rendszerrel működő telefonja kijelzőjén, ezzel is emelve az Ön konfortérzetét. Biztonságos technológia Az eszköz Bluetooth Smart kapcsolatot használ, aminek a bemérése rendk.vül bonyolult, így nagyobb biztonságot ad, mint a hagyományos rádiófrekvenciával működő kapunyitók. A svájci fejlesztésű védelmi rendszer a bankkártyák esetében használt titkosításhoz hasonlóan 128 bites kódolású. Applikáció A kapunyitó működtetéséhez szükséges ingyenes okostelefon alkalmazás iOS operációs rendszerű készülék esetében az AppStore-ból, Android esetében a Google Play áruházból. Keresse az iBlue Smart Key applikációt! Megosztás

Az iBlue eszközök virtuális kulcsai megoszthatóak az applikáció segítségével, így családtagjai és ismerősei is használhatják, egyedi jogosultságok alapján. Irodaházak, lakóparkok esetében egy kapuhoz tartozó virtuális kulcsok korlátlan számban, könnyedén oszthatók meg egy fő felhasználó által koordinált program segítségével. Egyszerű beszerelés és működés Az iBlue Smart Gate-et az Ön kaputechnikai szakembere építi be Önnek. A terméket a központi vezérlő elektronikának erre a célra kiala kított interface-ére kell bekötni. Az eszköz beépítése lehetőség szerint a belépési zónához minél közelebb és a fém elemektől minél távolabb történjen, mert ezek negatívan befolyásolják a Bluetooth jel hatósugarát.

A készülék egyaránt használható kültéren és beltéren is. A kapunyitó beszereléstől, típustól függően 5-100 méteres távolságból működtethető, akár párhuzamosan a már meglévő távirányítási rendszerrel.

A termékről további információ a gyártó hivatalos weboldalán található: https://iblue.eu/smart-gate/

Ha autóját is szeretné okosan védeni, nézze meg az iBlue Immobilizert is: https://jolo.hu/termek/iblue-smart-gate

A termék szállítási ideje 3-5 munkanap.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IBLUE SMART GATE” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük