IBLUE IMMOBILIZER

16.990 Ft (bruttó)

iBlue Immobilizer – Tökéletes védelem kedvenc járművednek.

Cikkszám: iblueimmobilizer Kategória: Címke:

Leírás

iBlue Immobilizer – Intelligens Indításgátló

iBlue Immobilizer – Tökéletes védelem kedvenc járművednek.

Biztonságos technológia. Az eszköz Bluetooth Smart kapcsolatot használ, aminek a bemérése rendkívül bonyolult, így nagyobb bizonságot ad, mint a hagyományos rádiófrekvenciával működő indításgátlók. A svájci fejlesztésű védelmi rendszer a bankkártyák esetében használt titkosításhoz hasonlóan 128 bites kódolású.

Applikáció Az indításgátló működtetéséhez szükséges ingyenes okostelefon alkalmazás iOS operációs rendszerű készülék esetében az AppStore-ból, Android esetében a Google Play áruházból. Keresse az iBlue Immobilizer applikációt! Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, aki szeretné biztonságban tudni gépjármûvét egy svájci fejlesztésû technológián alapuló kényelmes és biztonságos rendszerrel. Az indításgátló beépíthetô minden jármûbe, legyen szó személy- és teherautóról, motorkerékpárról, lakóautóról, vagy akár vizi és légi jármûvekrôl. Az iBlue Immobilizer egy okostelefonnal vezérelhető indításgátló.

A legmodernebb fejlesztéseket felhasználva járul hozzá az autótulajdonosok nyugalmához. A Bluetooth Smart technológia segítségével kényelmes használatot és nagyobb biztonságot adunk a vásárlók kezébe. Hogyan működik? Az iBlue Immobilizer gyújtáskapcsolás után meggátolja a gépjármű indítását mindaddig, amíg a tulajdonos, vagy az általa felhatalmazott személy azt nem engedélyezi az okostelefon alkalmazáson keresztül.

Egyszerű beszerelés, észrevehetetlen védelem Az iBlue Immobilizert autószerelő, autóvillamossági szakember szereli be. Ez a művelet a gépkocsi típusától függően akár fél óra alatt elvégezhető. A beszerelés során az indításgátlót a motor blokkolásához az önindító vezérlő körébe ajánlott beiktatni és az utastéren belül elhelyezni. Mivel a kommunikáció Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül zajlik, nincsenek látható, vagy rejtett kapcsolók, felületek és tasztatúrák. Így semmilyen külső jel nem utal arra, hogy a járműve indításgátlóval van felszerelve. A termék csak akkor bocsájt ki magából Bluetooth rádió jelet, ha gyújtást adunk, ezzel is nehezítve a felfedezhetőségét, bemérhetőségét.

A termékről további információ a gyártó hivatalos weboldalán található: https://iblue.eu/immobilizer/

Vezéreld garázskapudat is okostelefonoddal az iBlue Smart Gate segítségével: https://jolo.hu/termek/iblue-smart-gate

A termék szállítási ideje 3-5 munkanap.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IBLUE IMMOBILIZER” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük