IBLUE IMMOBILIZER

16.990 Ft (bruttó)

Védd meg járműved okostelefonoddal

Készleten

Cikkszám: IBLUEIMMOBILIZER Kategória: Címke:

Leírás

-= iBlue Immobilizer  Intelligens Otthon =-

Hogyan működik?

Az iBlue Immobilizer egy okostelefonnal vezérelhető indításgátló, ami blokkolja a motor indítását. A legmodernebb fejlesztéseket felhasználva járul hozzá az autótulajdonosok nyugalmához. A Bluetooth Smart technológia kényelmes használatot és nagyobb biztonságot tesz lehetővé.

Az iBlue Immobilizer gyújtáskapcsolás után meggátolja a gépjármű indítását mindaddig, amíg a tulajdonos, vagy az általa felhatalmazott személy azt nem engedélyezi az okostelefon alkalmazáson keresztül.

Az iBlue Immobilizert autószerelő, autóvillamossági szakember szereli be. Ez a művelet a gépkocsi típusától függően akár fél óra alatt elvégezhető. A beszerelés során az indításgátlót a motor blokkolásához az önindító vezérlő körébe ajánlott beiktatni és az utastéren belül elhelyezni. Mivel a kommunikáció Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül zajlik, nincsenek látható, vagy rejtett kapcsolók, felületek és tasztatúrák. Így semmilyen külső jel nem utal arra, hogy a járműve indításgátlóval van felszerelve. A termék csak akkor bocsájt ki magából Bluetooth rádió jelet, ha gyújtást adunk, ezzel is nehezítve a felfedezhetőségét, bemérhetőségét.

Az indításgátló működtetéséhez szükséges ingyenes okostelefon alkalmazás iOS operációs rendszerű készülék esetében az App Store-ból, Android esetében a Google Play áruházból.

További információk az iBlue Immobilizer vezérlőről a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: http://iblue.eu/immobilizer/

A termék új, bontatlan csomagolásban, 12 hónap gyári garanciával érkezik. A termék szállítási ideje 3-5 munkanap.

Szeretnéd élvezni az iBlue technológia előnyeit a kocsibeállón is? Nézd meg az iBlue SmartGate eszközt: https://jolo.hu/termek/iblue-smart-gate/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IBLUE IMMOBILIZER” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük