HP OfficeJet Pro 8012E Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

55.790 Ft

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 28lap/perc, 4800x1200dpi, A4, USB, LAN, Patronok/tonerek:HP 912; 912XL, WiFi

Cikkszám: 228F8B Kategória: Címke:

Intelligens nyomtató, amely elvégzi a rábízott munkát. Időt takaríthat meg a parancsikonokkal és az automatikus kétoldalas nyomtatással. Telefonról is nyomtathat és beolvashat. Döntsön a HP+ használata mellett az üzembe helyezéskor, így 6 hónapos Instant Ink-előfizetést kap, valamint kiterjesztett (legfeljebb 3 éves) HP-jótállást.

Ez a nyomtató leginkább megosztott otthoni irodákban használható különféle nyomtatási feladatokra, beleértve a professzionális színes dokumentumokat és akár fényképeket is.

A parancsikonokkal időt takaríthat meg. Automatikus kétoldalas nyomtatást is indíthat, takarékoskodhat a tintaköltségekkel, és igénybe veheti a HP+ előnyeit.

Ez a nyomtató támogatja a HP+ szolgáltatásait. A termék üzembe helyezésekor döntsön a HP+ használata mellett, hogy igénybe vehesse az előnyeit. A HP+ igénybevételéhez HP-fiók és állandó internetkapcsolat szükséges, és csakis eredeti HP patronokat használhat a nyomtató teljes élettartama során. További információ: http://www.hp.com/plus-faq. Ha a szabványos patronok használata mellett dönt, ne feledje, hogy ez a nyomtató rendeltetése szerint csak új vagy újrahasznosított HP-áramkörrel rendelkező patronokkal használható, és dinamikus biztonsági intézkedésekkel blokkolja a módosított vagy nem HP gyártmányú áramkörrel rendelkező patronok használatát. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és olyan patronok használatát is blokkolhatják, amelyek korábban még működtek. Az újrahasznosított HP-áramkörök lehetővé teszik az újrafelhasznált, utángyártott és utántöltött patronok használatát.

Nyomtatási technológia Tintasugaras
Scanner Igen
Másoló Igen
Fax Nem
Színes nyomtatás Igen
Maximum nyomtatási sebesség 28 lap/perc
Felbontás 4800×1200 dpi
Maximum papírformátum A4

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: HP OfficeJet Pro 8012E Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner
Külső raktárból való beérkezés 2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.