HP NeverStop Laser 1200W Lézernyomtató/Másoló/Scanner

98.950 Ft

Lézer, Scanner, Másoló, 20lap/perc, 600x600x2dpi, A4, USB, Patronok/tonerek:HP 103A, HP 103AD, HP 104A, WiFi, WiFi Direct

Cikkszám: 4RY26A Kategória: Címke:

Ezzel az innovatív nyomtatóval könnyedén nyomtathat nagy mennyiségben – a kezdő tonerszint 5000 oldal nyomtatását teszi lehetővé.

A megszokott HP-minőség mellett rendkívül alacsony költségekkel számolhat. A kategóriavezető HP Smart mobil nyomtatóalkalmazással gyakorlatilag bárhonnan indíthat nyomtatást és beolvasást.

Ideális az olyan vállalkozások számára, amelyek biztosítani szeretnék a versenyelőnyüket, és egy olyan költséghatékony nyomtatót keresnek, amely a leginkább illeszkedik az üzletmenetükhöz és a tevékenységeikhez.

5000 OLDALT NYOMTATHAT KI, MÉG MIELŐTT ÚJRA KELLENE TÖLTENIE A TONERT. A KÉSZÜLÉK NAGY SEBESSÉGŰ NYOMTATÁST, LAPOLVASÁST ÉS MÁSOLÁST BIZTOSÍT.
A HP-RA JELLEMZŐ MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG MINDEN EGYES OLDALON, RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGEK MELLETT.

SZABADON VÉGEZHETI MUNKÁJÁT BÁRHOL, BÁRMIKOR. A KATEGÓRIÁJÁBAN LEGJOBB HP SMART MOBIL NYOMTATÁSI ALKALMAZÁSSAL GYAKORLATILAG BÁRHONNAN NYOMTATHAT, BEOLVASÁST VÉGEZHET ÉS MÁSOLHAT, TOVÁBBÁ EGYSZERŰEN VÉGEZHET BEÁLLÍTÁSOKAT. MINDEMELLETT ÁLLAPOTÉRTESÍTÉSEKET IS KAPHAT A TELEFONJÁRA.

Nyomtatási technológia Lézer
Scanner Igen
Másoló Igen
Fax Nem
Színes nyomtatás Nem
Maximum nyomtatási sebesség 20 lap/perc
Felbontás 600x600x2 dpi
Maximum papírformátum A4

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: HP NeverStop Laser 1200W Lézernyomtató/Másoló/Scanner
Külső raktárból való beérkezés 1 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.