Gigaset A280

10.600 Ft

Cikkszám: A280 Kategória: Címke:

Ezt nevezzük ár-érték aránynak: a Gigaset A280 mindent tartalmaz, amire egy vezeték nélküli telefonnak szüksége lehet
Új, könnyen használható vezetékes telefont keresel, de nem akarsz túl sokat költeni? Akkor a Gigaset A280 a kihangosító opcióval és a kiváló németországi minőséggel a tökéletes válasz a hívására. Felhasználóbarát, nyomásérzékeny gombokkal ellátott billentyűinek köszönhetően egyszerű és kényelmes a kezelése. Nyomja meg a világító kihangosító gombot, és beszélhet főzés, takarítás, vagy bármi más teendő közben. Elég kényelmes, nem? Csakúgy, mint az egyszerű plug & play beállítási művelet. A telefon előre regisztrálva van a bázisállomáson, így a Gigaset A280 már a dobozból kivéve elkezdheti használni. De ez még nem minden. Abban is biztos lehet, hogy a Gigaset A280 környezetbarát választás a telefonálásban, mert Eco Mode Plus funkcióval láttuk el. Mi kell még egy alap vezeték nélküli telefonhoz?

Világossá teszi a dolgokat: a nagy, megvilágított grafikus kijelző
Az új A280 nagy borostyán színű kijelzővel rendelkezik, amely egy pillantással minden szükséges információt kínál. A pontmátrix kijelző optimális olvashatóságot biztosít és megvilágított is. Így mindent láthat – bármikor. Látni fogja: A telefonkönyv vagy a híváslista ellenőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Ez mindent leegyszerűsít: a könnyű kezelést és a beszéd szabadságát
Jó neked és az idegeidnek. Annak érdekében, hogy ne pazarolja az idejét, a Gigaset A280-at úgy tervezték, hogy a hívási folyamat a lehető leggyorsabb legyen. Amint hazaérte, azonnal használható – csak plug & play. Az érzékeny nyomáspontoknak köszönhetően a kezelés is nagyon kényelmes. Ez sokkal könnyebbé teszi az olvasást és a navigációt. És még ha elfoglalt is, de mindenképpen fel kell vennie a telefont – egyszerűen nyomja meg a kihangosító gombot, hogy élvezze a kihangosított beszélgetés rugalmasságát. Szó szerint órákig élvezheti ezt a funkciót, mert a hosszú, 18 órás beszélgetési idő olyan hosszú beszélgetéseket tesz lehetővé, amennyit csak akar. Ne aggódjon a Gigaset A280 akkumulátorának élettartama miatt – hosszú, akár 200 órás készenléti idővel rendelkezik.

Kényelmes adattárolás: másodpercek alatt elérheti barátait és családját
Gyűjtse össze az összes telefonszámát egy helyen: Egyszerűen használja a Gigaset A280 vezeték nélküli telefon telefonkönyvét, amely akár 80 bejegyzést is tartalmazhat, és tarthatja a kapcsolatot legközelebbi és legkedvesebb személyével. A híváslista a legutolsó 25 bejövő vagy nem fogadott hívás és a 10 legutóbbi kimenő hívás telefonszámát naplózza, hogy még könnyebb legyen. Ez tökéletes a visszahíváshoz – vagy a megszakadt telefonhívás újbóli fogadásához.

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Gigaset A280
Külső raktárból való beérkezés 1-2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.