Epson EcoTank L3260 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

91.700 Ft

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 33lap/perc, 5760x1440dpi, A4, USB, Patronok/tonerek:EcoTank 103, WiFi, WiFi Direct

Cikkszám: C11CJ66407 Kategória: Címke:

Epson L3260
Akár 90% -os megtakarítás a nyomtatási költségeken 1 az Epson patron nélküli EcoTank nyomtatóival. A nagy hozamú tintapalackokkal szállított beépített tintatartályok könnyen feltölthetők a speciálisan tervezett tintapalackoknak köszönhetően. Mivel nincs cserélhető patron, rugalmas csatlakozási lehetőségek és LCD képernyő, ez a tökéletes nyomtató mindazoknak, akik kiváló minőségű nyomatokat keresnek, hihetetlenül alacsony oldalanként.

Mondjon búcsút a patronoknak
Problémamentes otthoni nyomtatás-az ultra nagy kapacitású tintatartályok zavartalan utántöltést tesznek lehetővé, a kulcsos zárral ellátott palackokat pedig úgy tervezték, hogy csak a megfelelő színt lehessen behelyezni.

Folytasd a spórolást
Ez az EcoTank nyomtató akár 90% -ot takarít meg a nyomtatási költségeken1, és akár 3 év tintával is rendelkezik a dobozban 2 . Nyomtasson akár 8100-es fekete-6500 színes 3 a mellékelt tintát és egy csere sor tinta palackok szállít egyenértékű akár 66 patron értékű tinta.

Modern rugalmasság
Könnyen integrálhatja ezt a nyomtatót a meglévő otthoni rendszerbe, és nyomtathat mobilokról, táblagépekről és laptopokról 4. Ráadásul az Epson Smart Panel alkalmazással vezérelheti nyomtatóját okoseszközéről 4 . Nyomtasson dokumentumokat és fényképeket, állítsa be, figyelje és hibaelhárítsa telefonjáról vagy táblagépéről.

Tele funkciókkal
A 3,7 cm-es színes LCD-képernyővel, a 100 lapos hátsó papírtálcával, a szegély nélküli fényképnyomtatással (akár 10×15 cm) és a nyomtatási sebességgel akár 10 oldal / perc 5 is könnyedén elvégezheti a különféle feladatokat.

Főbb jellemzők
Nyomtatás, szkennelés és másolás: Többfunkciós tintatartály -nyomtató LCD képernyővel
Rendkívül alacsony költségű nyomtatás: akár 90% -os megtakarítás a nyomtatási költségeken
Akár 3 év tinta a dobozban 2 : 8100 fekete -fehér oldalt és 6500 színes 3 oldalt tartalmaz
Nagy kapacitású cserélhető tintapalackok: Akár 66 patronnyi tinta egyetlen tintapalack-készletből
Epson Smart Panel alkalmazás: Vezeték nélküli beállítás, intelligens eszközről történő monitorozás, nyomtatás, szkennelés és egyebek

Nyomtatási technológia Tintasugaras
Scanner Igen
Másoló Igen
Fax Nem
Színes nyomtatás Igen
Maximum nyomtatási sebesség 33 lap/perc
Felbontás 5760×1440 dpi
Maximum papírformátum A4

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Epson EcoTank L3260 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner
Külső raktárból való beérkezés 1-2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.