Dragon War Phoenix Honeycomb Gamer mouse Blue

11.380 Ft

USB, Optikai, 12000DPI, Blue, RGB

Cikkszám: ELE-G25-BL Kategória: Címke:

ERGONOMIKUS ÉS KÖNNYŰ: Ez az USB vezetékes gamer egér ergonomikus méhsejtes kialakítással és extrém tartós, mégis ultra könnyű szerkezettel rendelkezik. Úgy tervezték, hogy kényelmesen beleolvadjon a kezedbe, miközben elég könnyű ahhoz, hogy könnyedén csúszhasson a felületen és hosszú órák alatt se fáradjon a csuklód.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ EGÉR: Ezt a játékos egerünket azért készítettük ennyire érzékenyre, hogy a lövéseid a lehető legprecízebbek legyenek. Az extrém érzékeny 12.000dpi mintavételezésnek köszönhetően a mozgáskövetés soha nem látott precizitással történik ami által felül tudsz kerekedni az ellenségeiden.

PROGRAMOZHATÓ ÉS MAKRÓZHATÓ GOMBOK: Ez a gamer egerünk lehetővé teszi a gombok funkcióinak egyszerű beállítását, események hozzárendelését, összetett makrók készítését, valamint az egér DPI-jének szabadon való gombra programozását, hogy egy teljesen személyedre szabott, hozzád illeszkedő egeret kapj.

LIGHT IT UP!: Ez az RGB gamer egér milliónyi színt és számtalan megvilágítási módot és effektet kínál, amelyek teljes szabadságot jelent, hogy testre szabjad ahogyan csak szeretnéd. A lehetőségeid tárháza végtelen.

SZÉLES KOMPATIBILITÁS: Ez az RGB világító, könnyű egér zökkenőmentes plug and play támogatást nyújt. Hosszú fonott szövetborításos USB-kábellel rendelkezik, így rengeteg hely áll rendelkezésre az egér mozgatásához. Kompatibilis a Windows XP / VISTA / 7/8/10 és a MAC OS rendszerekkel

Az összes gombja néma. Nincs klikk hang
Ultra light, csupán 65g
1,8 méter hosszú paracord vezeték
RGB LED világítás
Felbontás : max. 12000 dpi (IC: 3325)
Csatlakozófelület : USB
méretek : 128mm szél 68mm mély 38mm magas
Súly: 65g

Érzékelő Optikai
Vezetéknélküli Nem
Csatlakozó USB
Szín Blue
Felbontás 12000 DPI
RGB Igen
Újratölthető Nem

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Dragon War Phoenix Honeycomb Gamer mouse Blue
Külső raktárból való beérkezés 2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.