Canon SELPHY CP1300 Wireless Fényképnyomtató White

59.240 Ft

Tintasugaras, Színes, 47lap/perc, 300x300dpi, USB, Patronok/tonerek:RP-108, KP-36IP, KP-108IP, WiFi

Cikkszám: 2235C002 Kategória: Címke:

Az elegáns, hordozható és gyors, wifis fotónyomtatóval egyedülálló nyomatokat készíthetsz okoseszközökről, fényképezőgépekről stb.

Ezzel a hordozható, wifis fotónyomtatóval azonnal kiemelkedő minőségű, tartós nyomatokat készíthetsz okoseszközökről, fényképezőgépekről stb. – bárhol is jársz. Oszd meg fontos emlékeit egyedi módokon a számos elrendezési és „keverési” lehetőségnek köszönhetően.

Intelligens nyomtatás

Nyomtass gyorsan, vezeték nélkül okoseszközökről a Canon PRINT alkalmazás, a MopriaTM, az Apple AirPrintTM és a Wi-Fi gomb segítségével. Kombinálj képeket több okostelefonról a Buliválogatás funkvióval.

Tartós minőség

Az élénk és tartós, kiváló minőségű nyomatok a festékszublimációs technológia jóvoltából 1 percen belül elkészülnek. Az automatikus képoptimalizálás révén a fotók a lehető legjobban mutatnak majd.

Készíts egyedi képeket

Készíts és ossz meg egyedi nyomtatott képeket rendkívül gyorsan, elrendezések és „keverési” lehetőségek széles választékát felhasználva, például fotófülke képcsíkként vagy igazolványképként.

Nyomtatási technológia Tintasugaras
Színes nyomtatás Igen
Maximum nyomtatási sebesség 47 lap/perc
Felbontás 300×300 dpi
USB port Igen
Párhuzamos port Nem
LAN Nem
Duplex nyomtatás Nem

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Canon SELPHY CP1300 Wireless Fényképnyomtató White
Külső raktárból való beérkezés 1-3 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.