Brother QL-800 Címkenyomtató Black/White

38.370 Ft

300x600dpi, USB

Cikkszám: QL800YJ1 Kategória: Címke:

Fekete és piros nyomtatás tinta nélkül

A Brother DK címketekercsek elérhetőek a hagyományos vágott (előre méretezett) címkékkel vagy folytonos szalagok formájában, amelyekkel megoldható, hogy a címkét olyan méretűre vágja a beépített vágóegységgel, amilyenre éppen szüksége van. Ráadásul felhívja a figyelmet a fontos információkra a piros * felirattal – így ideális megoldás a lejárati dátumok, allergének és más fontos információk jelöléséhez.

Kattintás és nyomtatás a Microsoft Word / Excel / Outlook programból

A Microsoft Office P-touch Editor bővítménye (csak Windows) segítségével egyetlen kattintással nyomtathatja ki a címkéket. Jelölje ki a szöveget, kattintson a bővítményre, és nyomtassa a címkét. Alternatív megoldásként az Excel vagy a .csv fájlba mentett szövegeket importálhatja a P-touch Editorba, és összefésülheti a címke elrendezésével, hogy sok címkét nyomtasson ugyanolyan formátummal (design). Ideális címek, termékek és árazási címkék nyomtatásához.

Válogasson a sokféle címke típus közül

A QL sorozatú címkenyomtatók Brother DK tekercseket használnak, amelyeket gyorsan és könnyen behelyezhet a készülékbe.

Több típus közül választhat:

Elővágott, ragasztható címkék papír és műanyag fólia alapon.
Folytonos szalagok ragasztható és nem ragasztható verzióban, amelyek akár egy méter hosszúra is nyomtathatók és könnyedén méretre vághatók
A nem ragasztható kártya ideális névjegyek és blokkok nyomtatására.
Ragasztható, könnyedén ragasztható címkék.

Az egyszerűen használható címkenyomtató

A forgalmas munkahelyeken való használatra kifejlesztett címkenyomtató egyszerűen beállítható és könnyedén használható. Ugyanazt a technológiát használva, mint az USB pendrive-ok esetében, egyszerűen csatlakoztassa a számítógéphez vagy a Mac-hez, és futtassa a beépített szoftvert a nyomtató-illesztőprogramok telepítése nélkül. További címkézési lehetőségekhez töltse le az ingyenes P-touch Editor címke tervezőszoftvert és a nyomtató-illesztőprogramokat testreszabott címkék tervezésére és nyomtatására, amelyek szövegeket, kereteket, vonalkódokat és képeket tartalmaznak.

Színes nyomtatás Nem
Felbontás 300×600 dpi
USB port Igen
Hálózati nyomtatás Nem
LCD kijelző Nem
Wifi Nem
Buetooth Nem

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Brother QL-800 Címkenyomtató Black/White
Külső raktárból való beérkezés 3 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.