Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 44mm Red Aluminium Case with Red Sport Band

227.240 Ft

Kijelző mérete: 1,78", iOS, <2 nap, Vízálló, 5 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, SIM, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás keze, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 44x38x10,7mm

Cikkszám: M09C3 Kategória: Címke:

Az egészség órája a jövőből már a csuklódon.

Mérd meg a véroxigén­szintedet egy forradalmian új érzékelővel és a hozzátartozó alkal­mazással. Készíts EKG-t bárhol, bármikor. Tekintsd át egyszempillantás alatt a fitnesz­adataidat a korszerű, mindig bekapcsolt Retinakijel­zőn. Az Apple Watch Series 6-tal a csuklódon jobban képben lehetsz, és azegészségesebb, aktívabb élet is csak egy karnyújtásnyira van tőled.

Véroxigén Egy újabb szint az innovációban.

A véroxigénszint a fittséged egyik fontos mutatója. Segíthet megérteni, hogya szervezeted milyen mértékben képes felvenni az oxigént, illetve mekkoramennyi­séghez jut belőle. Az Apple Watch Series 6 figyelemre méltó újérzékelőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted avéroxigénszintedet. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, és ezeketaz adatokat kedved szerint bármikor áttekintheted.

Új érzékelő. Új tudás.

Az új véroxigénszint-érzékelőt négy LED-csoport és négy fotodióda alkotja. Ahátlapba épített kristályban található, melyet alapjaiban átterveztünk. Azérzékelő a Véroxigén appal együttműködve teszi lehetővé a véroxigénszintedmeghatározását.

Rávilágít a lényegre.

A zöld, vörös és infravörös LED-ek megvilágítják a csuklódban futóvérereket, a foto­diódák pedig megmérik a visszavert fény mennyiségét. A kapottadatból fejlett algoritmusok meghatározzák a véred színét, amely megmutatja avérben jelen lévő oxigén mennyiségét.

EKG A csuk­lódon. Bárhol, bármikor.

Az Apple Watch Series 6 az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhozhasonló EKG-t tud készíteni.  Ez óriásiteljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosodat,téged pedig nyugalommal tölthet el.

Az ujjad sokat elárul a szívedről.

A Digital Crownban és a hátlapi kristályban lévő elektródák az EKG appalegyüttműködve észlelik a szív elektromos jeleit. Elég megérintened a DigitalCrownt, és 30 másodperc alatt elkészül az EKG-hullámforma. Az EKG app jeleznitudja, hogy a szívverésed szabályos, szinusz­ritmusú, vagy pitvarfibrillációjeleit mutatja, ami a szívritmuszavar egyik súlyos formája.

Alvás. A jó reggel egy jó éjszakával kezdődik.

Egészséged megőrzésének lényeges eleme, hogy eleget aludj. Az új Alvás appsegít, hogy állandó esti rutint alakíthass ki, és éjszakáról éjszakárakövethesd vele az alvási szokásaidat. Tapasztalataid alapján állítsd be és érdel a kitűzött alváscélodat.

Fitnesz. Odatettük magunkat, hogy mindent beleadhass.

Aki fitt szeretne maradni, annak a tudás hatalom. Meríts motivációt arendszeres mozgáshoz, és kövesd minden eddiginél pontosabban az edzés­adataidat– a vízben, a teremben és az utakon is. A Series 6-ban az Apple Watchfelülmúlja eddigi önmagát, hogy te is a legjobb formádat hozhasd.

Eddz minél sokszínűbben.

Akármilyen sportban vagy elemedben, az Apple Watchon mérheted az edzéseidet.Válaszd ki a futást, az úszást, a jógát, a biciklizést vagy szinte bármely mástestmozgást, amit szeretsz, és már indíthatod is a mérést.

Megnézheted, hogy állsz, anélkül hogy leállnál.

A mindig bekapcsolt Retina kijel­ző fényereje a korábbinál 2,5-szer nagyobba szabadban akkor is, amikor le van engedve a kezed. Így erős napsütésben semgond, hogy csukló­emelés és a ritmusod megtörése nélkül rápillanthass azedzésadataidra mozgás közben.

Szintekkel jobb.

Felfelé gyalogolsz egy combos emelkedőn, vagy síelés közben suhansz lefeléegy lejtőn? Hogy még pontosabb adatokat kaphass mozgás közben, a mindigbekapcsolt új magasság­mérő kül- és beltéren egyaránt folyama­tosan, valósidőben követi a tengerszint feletti magasság változását.

 

 

iOS kompatibilis Igen
Android kompatibilis Nem
Windows kompatibilis Nem
Üzemidő <2 nap Vízállóság Vízálló Wi-Fi Igen GPS Igen Gyroscope IgenA termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 44mm Red Aluminium Case with Red Sport Band
Külső raktárból való beérkezés 3-5 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.