Akyga AK-USB-32 USB type C / USB type C 30cm Black

1.080 Ft

USB

Cikkszám: AK-USB-32 Kategória: Címke:

Az Akyga® AK-USB-32 kábel egy praktikus, sokoldalúan alkalmazható kiegészítő. A népszerű USB C típusú csatlakozókhoz használható hosszabbítóként, USB 3.2 Gen 2 verzióban, amely más néven USB 3.1 Gen 2 vagy USB 3.1 SuperSpeed+-ként ismert. A „kis” 30 cm-es hosszabbító életmentő lehet, ha az Ön által csatlakoztatni kívánt eszköz kábele túl rövid. Ez lehet beépített kábellel rendelkező töltő, powerbank vagy merevlemez. A kábelnek köszönhetően könnyedén kivezethetjük az USB-C aljzatot a dokkolóállomásból vagy a monitorból, így kényelmesebbé és gyorsabbá válik a hozzáférés a csatlakoztatni kívánt eszközhöz. A kábel ráadásul rendkívül gyors, akár 10 Gbps-os adatátvitelt és akár 100 W-os töltést (20 V / 5 A) biztosít. Ezzel többek között lehetővé válik a merevlemezekről és mobileszközökről történő gyors adatátvitel a laptopra, valamint a tökéletes 4K UHD minőségű videók megtekintése, interferencia nélkül.   

Esetleg aggódsz, hogy megkarcolódik a Nintendo Switch képernyője? A bővítő kábellel nem kell újra az eredeti dokkolóba tenned! Szeretnéd folytatni a játékot, de lemerült az akkumulátor? Ez sem probléma! Egyszerűen csatlakoztasd készülékedet a hosszabbító kábellel a töltőállomáshoz, és máris folytathatod a játékot!

USB Igen
SATA Nem

A termékről részletes információk a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: Akyga AK-USB-32 USB type C / USB type C 30cm Black
Külső raktárból való beérkezés 2 munkanap, várható kiszállítási idő 3-5 munkanap.