Szállítási feltételek

JOLO.hu webáruházban vásárolt termékek szállítási költsége házhozszállítás és FoxPost automában történő átvétel esetén 1.490,-Ft, házhozszállításkor 2.490,-Ft, személyes átvételkor ingyenes.

JOLO.hu webáruházban vásárolt termékeket a megrendelés folyamán lakcímre (házhoz) lehet kérni, FoxPost automatába, vagy a személyes átvételt választani. A megrendelés folyamán megadott adatok (Számlázási név és cím, Szállítási név és cím) valóságtartalmát nem ellenőrizzük, így a tévesen megadott adatokból származó anyagi és egyéb problémákért felelősséget nem vállalunk. Cégünk természetesen mindent megtesz a ügyfelek elégedettségéért, ezért minden kérést és problémát igyeszünk a lehető legrugalmasabban kezelni.

JOLO.hu webáruházban rendelt terméket lehetőséged van személyesen is átvenni. A személyes átvételt a vásárlás folyamán tudod jelezni. Az átvétel helye: JOLO Computer, 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 65.

A szállításért és a termékek sértetlenségéért a feladás pillanatáig a JOLO-HATÁS Kft., onnan az átadás pillanatáig a FoxPost felel.

Szállítás közben partnereink a lehető legnagyobb gondossággal járnak el, de amennyiben a csomagon külsérelmi nyom látszik, lehetőleg még az átvétel pillanatában, és az ott tartózkodó kézbesítő kolléga jelenlétében ellenőrizni kell a termék sértetlenségét. Sérülés esetén a helyszínen javasoljuk jegyzőkönyv felvételét, mert annak hiányában – később – neked kell bizonyítani, hogy a termék a szállítás során sérült meg.

Személyes átvétel választása esetén a rendelés visszaigazolásában található átvételi időpont után 15 napig van lehetőség a termék átvételére. A 15 nap lejárta után a teljes vételárat – előre fizetés (bankkártyás vagy banki utalás) esetén a vevő részére visszatérítjük.